Fotowedstrijd Montfoort | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Voorhout Bloemkunst & Decoratie
In mei 2002 is het precies 25 jaar geleden dat Montfoort werd verrijkt met de bloemkunstenaar Hennie Voorhout. Na zijn opleiding op HBO niveau te hebben afgerond is Hennie begonnen in een winkelpand in de Keizerstraat.

Al snel onderscheidde Hennie zich van andere bloemisten door in zijn werk gebruik te maken van niet alledaagse produkten. Originaliteit staat bij hem dan ook zeer hoog in het vaandel. Niet voor niets gooide Hennie altijd hoge ogen bij de Nederlandse Kampioenschappen Bloemkunst en andere wedstrijden.

Daarnaast is de kracht van Voorhout Bloemkunst en Decoratie dat elke wens van de klant, indien praktisch uitvoerbaar, altijd zal worden vervuld. Ook is er een zeer gevarieerd aanbod van trouw- en rouwarrangementen. Hierdoor hebben al vele klanten de weg weten te vinden naar deze zeer vakkundige bloemist. Om de klanten nog meer van dienst te kunnen zijn is de winkel in september 2001 verhuisd naar Om ‘t Wedde 5a te Montfoort. Door de vakkundige presentatie in de winkel met de zeer ruime werkruimte, alsmede de goede parkeermogelijkheden bij deze nieuwe locatie is Voorhout Bloemkunst en Decoratie het adres voor al uw persoonlijke wensen. Wij nodigen u uit om via onze site, zie hieronder, kennis te maken met ons prachtige bedrijf.

Voorhout Bloemkunst & Decoratie stelt twee schitterende boeketten ter beschikking voor de winnaars van de vakjury- en publieksprijs van Fotowedstrijd Montfoort.

Voorhout Bloemkunst
Om ‘t Wedde 5a
3417 HH Montfoort
Telefoon 0348 47 33 77
Fax 0348 47 47 96
info@voorhoutbloemkunst.nl
www.voorhoutbloemkunst.nl