Fotowedstrijd Montfoort | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Prijzen
Meedoen aan Fotowedstrijd Montfoort zou misschien wel belangrijker moeten zijn dan winnen maar een wedstrijd zonder prijzen is bijna niet denkbaar. Dankzij enkele bedrijven en sponsors kan Stichting Fotowedstrijd, naast ‘eeuwige roem’, een paar mooie prijzen aanbieden. Bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijzen!

Wie bepaalt wie er wint?

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Dit zijn de vakjuryprijzen. Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste 5 foto’s de winnaar van de Publieksprijs Fotowedstrijd Montfoort 2009 te kiezen. Uit alle stemmers die een stembon hebben ingeleverd, wordt ook een winnaar getrokken.

Vakjury-prijzen

1e prijs

Je ontvangt een ‘kunstwerk’ van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein. Daarnaast neem je een schitterend boeket bloemen mee naar huis, aangeboden door Voorhout Bloemkunst & Decoratie uit Montfoort, gevestigd op Om ‘t Wedde, nummer 5a. Tenslotte wordt jouw eigen foto ingelijst en aangeboden door Marcel Kraan Fotografie.

2e en 3e prijs

Je ontvangt een ‘kunstwerk’ van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Publieksprijs Fotowedstrijd Montfoort

De beste vijf foto’s, door de jury gekozen, komen in Dé Weekkrant, Zenderstreeknieuws, te staan. Je kan je stem uitbrengen door de stembon in Zenderstreeknieuws in te vullen waarop je kan aangeven wat jouw favoriete foto is. De bon knip je uit en lever je in bij één van de inleverpunten. De maker van de foto waar het meest op gestemd is, wint de publieksprijs. Marcel Kraan Fotografie biedt de winnaar van de publieksprijs zijn/haar  foto aan in een prachtige lijst.

Let op! Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd en ‘valsspelen’ betekent permanente uitsluiting van deelname. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen. Je kunt de stembon(nen) inleveren bij:

Inleverpunt: Marcel Kraan Fotografie, Lieve Vrouwegracht 14a, Montfoort.

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Montfoort

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagmiddag 3 oktober om 16.00 uur in Het Oude Stadhuis te Montfoort in aanwezigheid van burgemeester en juryvoorzitter de heer Jansen.

Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief via de homepage! >>